Zelfbouw

Zelfbouwwoning Harmonie

Met het oog op duurzaamheid en betaalbaarheid presenteren wij de Zelfbouwwoning Harmonie voor de zelfbouwwoningmarkt. De zelfbouwwoning gaat uit van een “basisontwerp” en wordt aan de hand van uw wensen afgerond tot een geheel.

Ontstaan van de zelfbouwwoning?

Bij het ontwikkelen van het woonconcept van Deap wordt u nauw betrokken in het ontwerpproces. Bij de ontwikkeling van de zelfbouwwoning is het uitgangspunt om zoveel mogelijk keuzes aan u over te laten. De woning heeft hierdoor een meerwaarde ten opzichte van de gangbare cataloguswoningen. Een slim woonconcept, dat bestaat uit een vooraf uitgekiende basis die zorgt voor enorme keuzevrijheid. Kortom: zelfbouwwoning Harmonie dient als basis om in samenspraak met u tot een op maat ontworpen woning te komen die geheel aan uw wensen voldoet!

Waarom voor een zelfbouwwoning kiezen? geen standaard werk maar maatwerk

Een samenvloeiing van een esthetisch idee en de smaak van de gebruiker

De architectuur kenmerkt zich door een helder volume dat gevormd wordt door een driedimensionaal raster van beton met een wisselende invulling. Hierdoor ontstaat er een spel van invulling en leegte in het raster die de gevel een gelaagdheid geeft.
Het betonskelet is de drager van het beeld. Daarin zijn de vlakken wisselend ingevuld. Door ‘happen’ uit de volume te halen of juist volumes toe te voegen speel je met de diepte in de gevel, waardoor er binnenin de woning nieuwe ruimtes ontstaan. De strakke lijnen en het eenvoudige ontwerp zorgen voor elegantie en tijdloze stijl. Een geslaagde mix van zuivere materialen. De architectuur straalt de kracht van eenheid en de schoonheid van eenvoud uit.

Een duurzame woning is comfortabel, behaaglijk maar vooral prachtig om te zien

De bouw begint bij een duurzaam ontwerp waar bijvoorbeeld door middel van zongericht bouwen de passieve zonne-energie optimaal wordt benut. Het gaat bij duurzaam bouwen niet alleen om energiebesparing, maar ook om gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van de gebruikers.

Volledige bouwbegeleiding

De mogelijkheden bij de zelfbouwwoning zijn eindeloos, maar bij Deap onder goede begeleiding. Wij zorgen voor een sleutelklare afwerking en dus inclusief alle benodigdheden om het plan te realiseren. Hierbij te denken aan het tekenwerk, constructieberekeningen, inrichting, afwerking, installaties, duurzaamheid, schilderwerk en nog veel meer. De efficiente communicatie tussen de betrokken partijen zal u volledig ontzorgen en ontlasten tijdens de bouw.

De oppervlakte is volledig naar wens en kavel afhankelijk. Zelfbouwwoning Harmonie is te realiseren vanaf €1200,- per m2 (incl. btw). Zou u de digitale brochure willen ontvangen? Vul het contactformulier volledig in en wij sturen deze op via de mail.

Heeft u vragen? Start een chat