Uitvoering

Bouwkundige brandpreventie

Brandveiligheid staat in Nederland hoog op de agenda en daarom zijn er vele wetten, regels, voorschriften en normeringen om herhaling van dramatische gebeurtenissen te helpen voorkomen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, is het altijd mogelijk dat er tóch brand uitbreekt. Dit kan nare gevolgen hebben voor, bewoners, uw medewerkers, uw pand, producten en inventaris. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat de gevolgen zo beperkt mogelijk blijven. 

Deap Bouwvisie kan zorgen voor de uitvoering van het brandveilig bouwen en bouwkundige brandpreventie. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van brandwerende bescherming op hout-, beton-, glas- en staalconstructies of het plaatsen van brandwerende afbouw- en schachtwanden en denk ook aan het brandwerend afdichten van naden, wandafsluitingen, kabelgoten en buisdoorvoeringen. Wij hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw pand voldoet aan de WBDBO-eisen uit het Bouwbesluit.

Is uw pand al brandveilig? Laat het checken door Deap Bouwvisie.

Bouwkundige uitvoering

Na onze bouwkundige ontwerpen en uitwerkingen volgt de uitvoering. Wij werken samen met verscheidene gerenommeerde aannemers en zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons netwerk. Onze ontwerpen worden dusdanig uitgewerkt, zodat de aannemer zijn offerte hierop kan baseren. De partijen waar wij de samenwerking mee aangaan moeten naast de gewenste ervaring en betrouwbaarheid, passen bij Deap Bouwvisie. 

Wij werken graag met flexibele, jonge, dynamische en vakbekwame aannemers, die met haar diensten onderscheidend is in de markt.  Goede communicatie, transparantie, klantvriendelijkheid en service. Aannemers die opzoek zijn naar kwaliteitsverbeteringen en innovaties, een aannemer van deze tijd.

Laten we de klus gezamenlijk oppakken en u kunt ervan uit gaan dat de prijs/ kwaliteit verhouding in balans is.