ruimte-indeler zelfbouw woningmarkt eigen huis bouw droomhuis interieur

Oplevering Sweetella

Published by

Posted on 14 december 2015

Sweetella, een vernieuwende ijsbar in zijn soort. Een concept dat in combinatie met Nutella hazelnootpasta hemelse recepten creëert, zoals crêpes gevuld met aardbeien, bolletjes ijs met als finishing touch Nutella. Verder kun je hier terecht voor heerlijke wafels, donuts, brownies, macarons, Nutella cappuccino’s/milkshakes en nog veel meer. Sweettella zal zich blijven vernieuwen en de menukaart steeds verder uitbreiden met creatieve nieuwigheden. In de ijsbar waar je ruime keuze hebt wordt uitsluitend gewerkt met verse producten.

Deap bouwvisie heeft de bouw van de nieuwste ijsbar in Amsterdam centrum bouwkundig uitgewerkt en begeleid. Hierbij valt te denken aan plattegronden, aanzichten, 3d-impressies en begeleiding van de vergunningaanvraag. In samenwerking met horecadeskundige Andrew El Safoury (eigenaar van Sweetella) is een enorm verouderd pand, voorheen coffeeshop the Greenhouse, omgetoverd tot een walhalla van de lekkerste ijs- en chocoladerecepten!

Een verbouwing met als thema ijs, chocolade en duurzaamheid heeft geleid tot een mooi resultaat. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel voor het concept van Sweettella. Zo zal er alleen gewerkt worden met lokale ondernemers en leveranciers. De winkel wordt duurzaam ingericht, hierbij te denken aan led-verlichting en daarbij het gebruik van groene stroom.

De verbouwing is gereed, dus ga snel genieten van de lekkernijen!

Sweetella
Warmoesstraat 53
1012 HW Amsterdam
www.sweetella.nl

Sweetalla 3