deap ruimte-indeler zelfbouwwoning Harmonie zelfbouw woningmarkt

Ik bouw een grachtenhuis in Almere

Published by

Posted on 14 januari 2016

Almere biedt vele mogelijkheden op het gebied van zelfbouw. De vernieuwde vorm van zelfbouw is daar als het ware herontdekt en blijft groeien.

Deap bouwvisie wilt er graag met u bouwen en droomhuizen verwezenlijken. Onze zelfbouwwoning Harmonie biedt daar de perfecte oplossing voor.

Bouw uw eigen grachtenhuis

Langs de binnensingel van het Homeruskwartier komt een gebogen ‘grachtenwand’ van grachtenhuizen in een rij. De architectonische uitwerking mag per pand verschillend zijn. Alle kavels liggen aan het water en u mag een geschakelde of ‘vrijstaande’ woning bouwen. De binnensingel lijkt nog het meest op een stadsgracht uit oudHollandse stadjes waar de achterkanten van de woningen ook aan het water liggen. Aan de entreezijde (de landzijde) beschikken de woningen over riante voortuinen, deels met parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de achterzijde staan de panden ‘met hun voeten’ aan het water van de binnensingel. Als u dat wilt, mag u aan uw achtergevel een steiger bevestigen die letterlijk boven het water komt te hangen. Hiermee ligt de achterzijde van de woningen vast. De voorgevels aan de voorkant kunnen verspringen.

Bron: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/meer-weten/kavelkaart/#

Almere Poort – Homeruskwartier

Voorbeeld kavel: HKW726 | € 63.750,- | 170m²

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar!

almere homeruskwartier_grachtenhuis