zelfbouw woningmarkt eigen huis bouw droomhuis interieur

3 redenen om voor de ruimte-indeler te kiezen

Published by

Posted on 23 december 2015

Door uw “wilde” ideeën eerst op papier te zetten weet u waar u aan toe bent
Deap bouwvisie zorgt ervoor dat je het maximale uit je ruimte haalt. Of het nu gaat om een nieuwe aanbouw of een compleet nieuwe indeling. De kosten voor een ontwerp verdien je uiteindelijk terug. Het is altijd voordeliger om vóór de bouw voor een verrassing komen te staan, dan tijdens de bouw.

Nu de ideeën zijn verwerkt tot professionele ontwerptekeningen kan de aannemer worden benaderd
Een goed uitgewerkt plan zorgt ervoor dat de aannemer alleen nog zijn aanbieding hoeft te doen. Echter elke aannemer heeft zijn eigen aanpak en het is van belang deze van te voren te bespreken. Als de werkwijze en ideeën van de aannemer in lijn staan met die van u, dan kan het offreren beginnen.

De aannemer weet precies wat het plan is en kan een gespecificeerde offerte aanbieden op maat
Met de tekeningen kunt u verschillende aannemers laten offreren. Het tekenwerk en, indien nodig, een technische omschrijving verduidelijken het plan en laten niets te wensen over. Op basis van deze documenten kunt u een ver gespecificeerde offerte verwachten. U kunt vervolgens in zee met de scherpste aanbieder.

Uit ervaring blijkt dat, zonder tekeningen een verbouwing te realiseren, de nodige discussies tussen opdrachtgever (u) en opdrachtnemer (aannemer) kunnen ontstaan omtrent de afwerkingen, detailleringen en kosten. Zorg er daarom voor dat de plannen van te voren verduidelijkt zijn door middel van goed tekenwerk. Als u precies weet wat u wilt, kan de offerte zeer gespecificeerd zijn.

Heeft u nog geen duidelijk idee van de werkzaamheden, dan maakt de aannemer met zijn visie een ruwe schatting van de kosten. Deze ruwe schatting zal altijd van mindere kwaliteit zijn en duurder uitvallen dan wanneer u een uitgewerkt plan in handen hebt.

De ruimte-indeler van Deap bouwvisie kan uw plannen verduidelijken en, indien gewenst, de verbouwing organiseren en/of begeleiden vanaf de eerste schets tot de oplevering. Wij zijn in te schakelen voor elk bedenkbare branche.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.